Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 691
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 676
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1532
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 691
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 676
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1532
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Składniki
Kurczaka (poporcjowanego) lub udka umyć, wysuszyć papierowym ręcznikiem. Następnie obsmażyc na patelni. Cebulę pokroić w półtalarki. Część cebuli wyłożyć na dno brytfanki, następnie ułożyć kurczaka i resztę cebuli. Na wierzch wycisnąć przez praskę czosnek. Masło pokroić na kawałki i ułożyc na cebuli. Vegetę rozpuścić w 3/4 szklanki wody i wlać do mięsa. Całość dusić pod przykryciem na małym ogniu około 1 godziny.