Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne danie rodem z Indii, moze byc pikantne albo lagodne - jak kto lubi...
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Składniki
. w garnku na oleju podsmazyc czosnek I przyprawy. Dodac pomidory. poddusic ok 10 min az beda miekkie
dodas sol i smietanke. przesmazyc. Mieso pokroic w kawaleczki i dodac do masali (sosu) i gotowac az bedzie miekkie (ok 20 min powinno byc wystarczajace).
posypac kolendra, podawac z bialym wyzem basmatii ugotowanym na sypko, ew w chapati czy naanem (bagietka tez bedzie ok) Smacznego