Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety z kurczaka z warzywami, o azjatyckim smaku.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 447
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1302
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 60
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 447
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1302
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 60
Składniki
W garnku zagotowujemy wodę jedną łyżką domowej kostki rosołowej. Na patelni smażymy mieszankę chińską (20 minut). Usmażoną mieszankę wrzucamy do gotującej się wody z pastą rosołową. Pokrojony w kostkę filet smażymy na patelni dodając 1 łyżkę oleju. W szklance wody rozpuścić 2 opakowania przyprawy do dań chińskich.
Podduszony filet z patelni wrzucamy do gotującego się garnka z mieszanką chińską.
Dodajemy do garnka szklankę z rozpuszczonymi przyprawami do dań chińskich. Wszystko doprawiamy do smaku solą i pieprzem i gotujemy 20 minut. Gotujemy ryż na sypko.
Gotowe danie podajemy z ryżem. Smacznego !!!