Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety z piersi w pysznej marynacie ze świeżym rozmarynem. Pyszne i aromatyczne!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Oliwę połącz z sosem sojowym i octem. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Dopraw do smaku papryką i solą. Dokładnie wymieszaj. Włóż mięso do marynaty. Odstaw na min. 2 godziny w chłodne miejsce. Folię podziel na 6 części. Na każdej ułóż kurczaka. Na wierchu połóż kawałek rozmarynu. Ciasno zwiń. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 30-45 minut. Podawaj z ulubionymi dodatkami.