Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zdrowe danie na niedzielny obiad.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Wykonanie: Filet z kurczaka umyć, pokroić na porcje, posypać solą czosnkową i lekko utłuc. Następnie suszone zioła wymieszać razem z olejem, włożyć mięso, wymieszać i odłożyć do lodówki na godzinę. Piekarnik rozgrzać do temperatury 180 stopni. Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec na rumiano przez 10-15 minut. Podawać z kaszą kuskus i surówką z marchewki.