Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie smaków i piękny wygląd
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 49
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 49
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Składniki
Umytą i pozbawioną tłuszczu i kostek pierś z kurczaka kroimy na 2 kotlety. Rozkrajamy je na pół i wsypujemy do każdego 1 łyżkę startego żółtego sera. Naczynie do zapiekania polewamy na dnie mlekiem i układamy na niej piersi, smarujemy oba kotlety obficie miodem i posypujemy słonecznikiem. Zalewamy beszamelem, na który też sypiemy ser i słonecznik. Zapiekamy około 40 minut. Podajemy razem z ziemniaczkami ( mogą to być Kulki ziemniaczane) oraz sałatką lub surówką. po więcej przepisów zapraszam na http://od-kuchni.blog.pl