Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię tak przygotowanego kurczaka, jest aromatyczny i soczysty, polecam
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 206
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 206
Składniki
1. mięso myjemy, warzywa obieramy, kroimy w plastry, do miski wkładamy kurczaka i warzywa, polewamy 2 łyżkami sosu sojowego oraz odrobinę solimy, mieszamy, odstawiamy na noc do lodówki, 2. rozgrzewamy łyżkę oleju, obsmażamy mięso na rumiano, przekładamy do rondla, podsmażamy warzywa, dodajemy do mięsa, podlewamy 1/2 szkl gorącej wody, dusimy na małym ogniu, w razie konieczności podlewamy wodą, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, ja podałam z gotowanymi ziemniakami i mizerią, smacznego