Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,proste w wykonaniu,samo mięsko można wykorzystać jako samodzielne danie np. z frytkami ;))))
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 662
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 32
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 662
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 32
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Składniki
Pierś umyć osuszyć ręcznikiem papierowym, pokroić w średnią kostkę, obsypać przyprawami i obsmażyć na oleju.Przełożyć na talerz.
Na tym samym oleju pod dusić por i marchew pokrojoną w pół krążki, paprykę w kostkę. Kiedy warzywa będą miękkie dodać mięsko i doprawić do smaku.Przestudzić.
Ciasto rozwinąć, wyłożyć mięsko z warzywami i zwinąć roladkę.Wierzch posmarować rozkłóconym jajkiem i położyć plasterki sera.Ja piekę w keksówce wyłożonej papierem do pieczenia w 180 C do zrumienienia serka. Smacznego