Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porady Domowe I Nie Tylko... -Ciasta piec zawsze w nagrzanym piekarniku -aby na ugotowanym budyniu nie zrobił się "kożuch" przykryć naczynie folią aluminiową -aby przy krojeniu cenuli nie płakać zanurzać nóż w zimnek wodzie -aby nic nie wykipiało położyć na naczyniu drewnianą rzecz np. Łyżkę -aby banany były dłużej świeże owinąć ogonki folią aluminiową lub folią spożywczą -do ciast lepiej nadaje się cukier puder niż kryształ
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 361
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 87
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 361
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 87
Składniki