Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1187
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 140
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1187
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 140
Składniki
przygotować kapuste kiszoną *( lub młodą) wg własnego smaku, uznania doprawic na duży kawałek folii aluminiwej położyć krupnioka i obłożyć dookoła kapusta (dużo) i dobrze zawinąć
smażymy na grillu po ok 20-25 min. z każdej strony