Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad, do którego można dobierać różne dodatki. Fantastycznie smakuje z czerwonym barszczem :) Przepis na około 20 sztuk.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 112
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 217
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 112
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 217
Składniki
Składniki na naleśniki wrzucić do miski I dokładnie wymieszać (rózgą lub mikserem). Usmażyć naleśniki.
Pieczarki umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Pieczarki i cebulę posolić polową łyżeczki soli i udusić na oleju. Ser żółty zetrzeć, dodać do pieczarek, doprawić do smaku.
W każdy naleśnik nakładać trochę farszu i zawijać. Każdy opanierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na gorącym tłuszczu.
Można podawać z barszczem czerwonym.
Smacznego!