Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prościutkie krokiety z farszem z pasztetu, cebulki i pieczarek
miseczka , patelnia, deska dp krojenia
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 403
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11189
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 63
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 403
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11189
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 63
Składniki
1.Przygotować ciasto na naleśniki (jajka, mąka, mleko, szczypta soli, 1 łyżka oleju). Wymieszać lub zmiksować (zależnie kto jaką technikę preferuje). Usmażyć cienkie naleśniki. 2. Teraz kolej na farsz do usmażonych już naleśników. 3. Na rozgrzaną natłuszczoną olejem dużą patelnię dodać posiekaną na drobno cebulkę i pieczarki oraz pasztet (pokrojony na mniejsze części). Przyprawić. Dusić na patelni pod przykryciem około 20- 25 min. 4.Na każdy naleśnik nakładać farsz. 5. Gotowe danie posypać startym parmezanem i dodać pokrojony szczypior. Na koniec na chwilę do mikrofali aby ser się lekko rozpuścił. Smacznego