Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy smażę naleśniki, to na prawdę smażę ich sporo. Wszyscy mają na nie apetyt. Zdarza się jednak, że kilka naleśników zostaje. Następnego dnia przygotowuję farsz – dzisiaj to kapustka z grzybami – i robię pyszne, chrupiące krokieciki. Polecam!!!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 923
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 923
Składniki
Na każdym naleśniku rozsmarowuję porcję farszu i zwijam naleśniki w ruloniki.
Jajka rozkłócam. Każdy naleśnik moczę dokładnie w jajkach, a następnie obtaczam w bułeczce tartej. Tak opanierowane naleśniki kładę na patelnię na gorący olej. W trakcie smażenia obracam je, aby z każdej strony przysmażyły się na złoto. Smacznego!!!