Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 210
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 210
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Składniki
usmażyć naleśniki
kapustę przekroic na 4 częśći i ugotować w osolonej wodzie,odcedzić i wystudzić
na patelni rozgrzac olej,wrzucić posiekana drobno cebulę i lekko podsmażyć
kapuste odcisnąć z nadmiaru wody,drobno posiekac lub zemleć,włożyc na patelnię z cebulą,dodac posiekany koperek,doprawic solą i pieprzem,smażyc kila minut
farsz rozsmarować na naleśnikach,zrobić krokiety i ułożyć w żaroodpornym naczyniu,posypać serem i zapiec na rumiano
dobrze smakują z naturalnym jogurtem lub kefirem