Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i troszkę inne.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 738
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 150
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 738
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 150
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Usmażyć naleśniki z podanych składników.
Kapustę poszatkować, wrzucić na wrzątek i gotować, aż będzie miękka.
Na oleju podsmażyć pokrojoną cebulę, dodać pokrojone pieczarki, chwilę smażyć i na koniec dodać zmielone mięso z kurczaka .Dusić pod przykryciem. Odcedzoną kapustę , dodać do pieczarek i dokładnie wymieszać. Farsz doprawić solą, pieprzem i ostrą papryką.
Naleśniki posmarować farszem i zawinąć. Podawać z czerwonym barszczykiem. SMACZNEGO!
Krokiety można obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce tartej i podsmażyć na oleju.