Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i syte danie. Można podać również na kolacje Wigilijną:)
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 554
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 88
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 157
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 554
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 88
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 157
Składniki
Smażymy 10 naleśników
Pieczarki oczyszczamy kroimy w drobną kostkę i smażymy na maśle. Dodajemy cebulę również pokrojoną w kostkę przyprawiamy solą i pieprzem i smażymy do miękkości.
Nakładamy na środek farsz i składamy w prostokąt. Obtaczamy w jajku i w bułce tartej. Smażymy na złoty kolor.
Podajemy na gorąco z barszczem. Smacznego:)