Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Krokieciki waflowe"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 141
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 131
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 141
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 131
Składniki
Wafle skrop niewielką ilością wody. Pieczarki posiekaj. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż mięso i pieczarki. Dodaj posiekany szczypiorek, przypraw.
Masą posmaruj wafle, zwiń. Pokrój. Panieruj w roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Usmaż na oleju na złoty kolor.
Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,50 zł.
Przepis przysłała Małgorzata Góralska z Jabłonowa </strong>Źródło: Chwila dla Ciebie