Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas przygotowania bardzo krutki a pachnie i smakuje pięknie. Polecam !
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 150
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 182
Smak wiosny!
Odsłon: 648
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 150
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 182
Smak wiosny!
Odsłon: 648
Składniki
► Czosnek podsmażyć na maśle / odstawić /. Krewetki przyprawić solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać masło i podsmażyć krewetki ale nie dłużej niż 2 minuty jeden raz obracająć. ► Małe pomidorki przekroić wzdłuż na pół, posolić, ułozyć na patelni obok krewetek i na oliwie smażyć kolejną 1 minutę. ► Szpinak osobno usmażyć, przyprawić i ułozyć obok krewetek i pomidorów, smażyć razem jeszcze około 2 minut. Na samym końcu domieszać w krewetki porwaną w palcach natkę pietruszki.