Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, jako dodatek do makaronu czy bagietki. Polecam pół godziny przed zmieszać masło z przyprawami i dopiero dodać do krewetek ️
Patelnia
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 743
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 160
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 743
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 160
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Krewetki oczyszczamy i odciskamy namiar wody papierem. Na patelnie wrzucamy masełko i chili z czosnkiem. Dodajemy krewetki. Ja smażę 5-8 minut Dodajemy czosnek granulowany i słodka paprykę, sol i pieprz do smaku. Na końcu dodajemy pietruszkę. Podajemy z bagietką lub makaronem. Smacznego! ️