Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krem z wędzonką"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 13
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 84
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 96
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 13
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 84
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 96
Składniki
Cebulę posiekaj, seler korzeniowy obierz i pokrój w kostkę.
Zeszklij na maśle, oprósz mąką. Wlewaj wywar oraz śmietanę, stale mieszając. Dopraw solą i pieprzem. Gotuj ok. 20 minut.
Zupę zmiksuj, dodaj pokrojony w kostkę seler naciowy i plastry podsmażonego na suchej patelni wędzonego boczku.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 220. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax