Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krem z pieczonych warzyw"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9340
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 225
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 504
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9340
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 225
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 504
Składniki
Warzywa oczyść, umyj, nie obieraj. Kalafior i cukinię skrop oliwą. Wszys tkie warzywa piecz 25 min w 190°C.
Ziemniak, paprykę i czosnek obierz. Kalafior podziel na różyczki, cukinię pokrój. Warzywa włóż do rondla, zalej bulionem. Dodaj tymianek. Gotuj ok. 20 minut.
Zupę zmiksuj, przypraw do smaku. Udekoruj kleksem jogurtu naturalnego.Źródło: Chwila dla Ciebie