Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krem z grzankami"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 44
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 44
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 41
Składniki
Pomidory sparz, obierz i pokrój w ósemki. Ułóż w formie wysmarowanej oliwą, posyp ząbkami czosnku. Piecz 30 min w 220°C. Pokrojoną cebulę podsmaż na oliwie. Dodaj pokrojoną paprykę. Smaż 5 min.
Dodaj bulion, przecier, pomidory i gotuj 15 min. Zmiksuj, dopraw solą i pieprzem. Na maśle podsmaż złożone kromki z serem w środku. Pokrój je w kostkę. Podawaj z zupą.
Czas przygotowania: 55 minut Poziom: łatwyŹródło: TV14