Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem grzybowy"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Składniki
Cebule obierz, pokrój w kostkę. Grzyby dokładnie oczyść, umyj, pokrój na niewielkie kawałki.
Około 2/3 grzybów i połowę cebuli podduś w rondlu na połowie masła. Wlej rosół, oprósz solą i pieprzem, wymieszaj. Gotuj 15 minut na małym ogniu. Zmiksuj.
Resztę cebuli i grzyby podduś krótko na pozostałym maśle. Dodaj do zupy, wymieszaj. Wlej śmietanę, przypraw do smaku.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Wenc z Rzeszowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie