Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krakersy z pastą z makreli"
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 122
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 1067
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 122
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 1067
Składniki
Z makreli usuń ości i skórę. Dodaj sery oraz ketchup i zmiksuj. Dopraw masę pieprzem i przełóż do szprycy lub rękawa kuchennego.
Wyciśnij ją na rozłożone krakersy, rozłóż na niej plastry rzodkiewki oraz ogórka i posyp całość szczypiorkiem.
<strong>Jadwiga Kwiek z Zakliczyna</strong>Źródło: Super TV