Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 09-10-2018
Bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu kotlety ziemniaczane z dodatkiem sera i świeżych ziół. Polecam i smacznego !!!
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1941
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1757
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1941
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1757
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Składniki
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, ostudzić i przecisnąć przez praskę do ziemniaków. Do miski z ziemniakami dodać posiekany szczypiorek, koperek, jajko, sól i pieprz do smaku. Całość wymieszać i uformować kotlety, obtoczyć w bułce tartej. Następnie smażyć z obu stron na złoty kolor. Gotowe !!!