Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 184
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 328
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 614
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 184
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 328
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 614
Składniki
Ziemniaki gotujemy do miękkości. Cebulkę smażymy aż nabierze złocistego koloru. Szczypiorek drobno kroimy. Ziemniaki porządnie odcedzamy, żeby tam woda nie została. Do garnka z ziemniakami dodajemy: szczypiorek, cebulę, 3 łyżki bułki tartej, mąkę, wbijamy jajo, przyprawę do ziemniaków, pieprz i sól. Wszystko trzeba porządnie wymieszać. Teraz z jednolitej masy co nam powstała formujemy kotleciki. Każdego kotlecika obtaczamy w bułce tartej. Rozgrzewamy patelnie i nasze kotlety smażymy na maśle na wolnym ogniu aż nabiorą fajnego , rumianego koloru. Link do filmu z przygotowań poniżej! Życzę smacznego! Pozdrawiam!!!!