Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa na piątkowy obiad;) Tanie, pożywne i smaczne. Można też wykorzystać resztki niedojedzonej zupy;)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Gotujemy warzywa do miękkości. Mielimy na w miarę gładką masę (chyba, że ktoś woli zostawić kawałeczki). Mieszamy z jajkiem i jeśli masa jest zbyt "luźna" dodajemy mąkę lub bułkę tartą (albo i grysik ;) ). Doprawiamy. Formujemy kotleciki, panierujemy w bułce. Smażymy na złoty kolor. Podajemy z ostrym sosem pomidorowym lub barszczykiem ;)