Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
odkąd mam córkę wegetariankę, przekonałam się, że kotlety można zrobić praktycznie ze wszystkiego, sama też chętnie zjadam te bezmięsne potrawy, te kotlety to lekko zmieniony przepis Tomasza strzelczyka
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 189
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 189
Składniki
1. ziemniaki obrać, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, rozgnieść widelcem na gładką masę, 2. kapustę ugotować, odcedzić, pokroić drobno, 3. rozgrzać olej, dodać posiekaną cebulę, podsmażyć na złoto, dodać kapustę, dusić razem ok 20 min, wystudzić, 4. do ziemniaków dodać kapustę i jajko, doprawić do smaku, wymieszać, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na oleju, podawać z surówką lub sosem grzybowym smacznego