Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je bardzo często a moje dzieci zjadają je ze smakiem ...Bardzo je polecam!!!Podaje je z puree ziemniaczanym i mizerią.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Wątróbkę płuczemy pod bieżącą wodą,oczyszczamy i umieszczamy w miseczce z mlekiem na około 30 minut.Po tym czasie wątróbkę odsączamy,ponownie płuczemy pod bieżąca wodą i osuszamy..
Wątróbkę kroimy na niewielkie paseczki i umieszczamy w misce.Do miski dodajemy posiekaną cebulę,jajko,przyprawy,mąkę i wszystko dobrze mieszamy..
Na rozgrzanej patelni smażymy średniej wielkości kotleciki z każdej strony na rumiany kolor..