Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru warzywnego. Nic się nie zmarnuje :)
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 17425
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 818
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 68
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4530
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 17425
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 818
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 68
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4530
Składniki
Warzywa blendujemy na gładką masę, następnie dodajemy je do mięsa mielonego wraz z dwiema łyżkami otrębów owsianych, sprasowanymi ząbkami czosnku, dwiema łyżkami prażonej cebulki, łyżką majeranku, płaską łyżeczką soli oraz płaską łyżeczką pieprzu. Wyrabiamy dłonią do momentu połączenia się składników.
Z przygotowanej masy mięsnej formujemy kotlety i układamy je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy przez 30 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!