Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z tuńczyka w puszce z ciecierzycą.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 90
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3329
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 90
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3329
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Składniki
1. Do miski wrzucić dokładnie odsączonego i odciśniętego z sosu tuńczyka wraz z pozostałymi składnikami.
2. Całość wymieszać, dokładnie rozgniatając widelcem ciecierzycę. 3. Masę podzielić na 4 części i mocno ściskając uformować spłaszczone kotlety. 4. Kotlety obtoczyć w mące kukurydzianej. Następnie przy pomocy łopatki przenieść je na rozgrzany olej i smażyć z obu stron na złoty kolor.