Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 197
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 197
Składniki
1. zagotować 1 1/2 szkl wody, posolić, wsypać ryż, zagotować, trzymać pod przykryciem na malutkim ogniu aż ryż będzie miękki, zostawić do przestudzenia, 2. posiekać drobno cebulę i czosnek, poddusić na masle, dodać startą marchew oraz szpinak, posolić, dusić az warzywa będą miękkie, 3. do ryżu dodać przestudzone warzywa, jajko, stary ser oraz łyżkę mąki, doprawić sosem sojowym, pieprzem i pieprzem ziołowym, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na oleju, podawać z surówką, smacznego