Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry pomysł,dobry smak.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1072
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1072
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Składniki
schab potnij na 4 kotlety,rozbij tłuczkiem,przypraw solą i pieprzem.Oprósz mąką,panieruj w jajku i bułce tartej.Usmaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Białe części porów potnij w krążki i usmaż na maśle,przypraw.Sewrek topiony zamroż.
Kotlety ułóż w naczyniu żaroodpornym.Na każdy nałóż porcję pora.Serek grubo zetrzyj i posyp kotlety.Zapiekaj 10 min 200 st.