Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotlety owinięte soczystym boczkiem z nadzieniem
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 326
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 115
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 326
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 115
Składniki
1. Mięso kroimy na plastry grubsze, robimy kieszonkę i trochę rozbijamy.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Paprykę bardzo drobno kroimy, przekładamy do naczynia.
4. Szczypiorek siekamy, łączymy z papryką
5. Ser drobniutko kroimy.
6. Dodajemy serek śmietankowy.
7. Razem mieszamy.
8. Farszem napełniamy kieszonki w mięsie.
9. Owijamy boczkiem.
10. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
11. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.