Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kieszonki a w środku znajduje się niespodzianka. Nigdy nie wiadomo co tam będzie.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3.Cebule obieramy i drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Studzimy i przekładamy do miski.
7. Szynkę kroimy drobne paseczki, dokładamy do pieczarek.
8.Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, dodajemy do grzybów.
9.Szczypiorek siekamy.
10.Paprykę kroimy w drobną kostkę.
11. Wszystko dokładnie mieszamy.
12.Farsz nakładamy na każdy kawałek mięso .
13. Zawijamy w trójkąty.
14. Zanurzamy w roztrzepanym jajku, następnie w bułce.
15. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
16.. Kotlety gotowe 17.. Smacznego