Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam grzyby w każdej postaci, w tym sezonie jest ich całe mnóstwo, można więc pozwolic sobie na tworzenie nowych potraw
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 485
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1318
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 65
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 356
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 485
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1318
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 65
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 356
Składniki
1. grzyby gotować w lekko osolonej wodzie ok 20 min, wyłożyć na sitko (najlepiej zostawić na cała noc, zeby dobrze odciekły z wody), zmielić w maszynce na sredniej siatce, 2. grzyby wymieszać z ryżem, posiekaną cebulą oraz 1-2 łyzkami tartej bułki, doprawić solą i pieprzem, 3. formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smazyć na rozgrzanym oleju, ja podałam już tylko z surówką, smacznego