Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące kotleciki z bobu i ziemniaków. O przyjemnym, zielonym kolorze. Stanowią doskonały pomysł na bezmięsny obiad dla całej rodziny. Do ich przygotowania możecie wykorzystać gotowane ziemniaki z poprzedniego dnia.
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 88
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 522
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 132
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 88
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 522
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 132
Składniki
Ziemniaki obierz, ugotuj i przestudź. Bób ugotuj do miękkości, przestudź i obierz z łupin.
Ziemniaki z bobem przełóż do miski, rozgnieć tłuczkiem. Dodaj jajko, przyprawy i łyżkę bułki tartej. Składniki wymieszaj.
Z powstałej masy uformuj równiej wielkości kotleciki.
Kotlety z ziemniakami i bobem obtocz w bułce tartej. Smaż na patelni z rozgrzanym tłuszczem na złoty kolor z dwóch stron.