Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
koltlety schabowe w troszkę innym wydaniu i pachnące swiezym koprem:)
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27452
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 157
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 180
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1176
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27452
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 157
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 180
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1176
Składniki
kotlety rozbijamy na cienkie plastry. Solimy, doprawiamy pieprzem i obsypujemy papryką.
tak przygotowane kotlety smażymy na złoty kolor,
sos koperkowy przygotowujemy osobno: do 2 szkl wody dodajemy 1-3 lyzki vegety i podgrzewamy ma małym ogniu. zabielamy sos zaprawą mąki z wodą i 2 łyżkami śmietany. na koniec dodajemy posiekany koperek i gotujemy jeszcze ok 2-3 minut.
kotlety podajemy polane sosem