Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety w serowym sosie"
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6630
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1269
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 60
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 116
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 183
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6630
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1269
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 60
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 116
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 183
Składniki
Mięso rozbij, oprósz solą, pieprzem, przyprawami. Na plaster mięsa połóż plaster sera, szynki, kawałek ogórka i zwiń w rulonik. Zepnij wykałaczką i obsmaż na oleju.
Podlej wodą, włóż kostkę pieczeniową. Duś, aż mięso będzie miękkie. W gorącej śmietanie rozpuść kostkę pieczeniową, dodaj serki, wlej do sosu. Gotuj kilka minut. Roladki podawaj z ryżem.
Porcje: 4. : 50 min. Cena: 2,30 zł. Kalorie: 560 kcal.
<strong>Przepis przysłała Alicja Dominik z Bydgoszczy.</strong>Źródło: Bella Relaks