Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś znów w menu będzie solidne danie dla tych, którzy potrzebują porządnego zastrzyku kalorii, bo tego wymaga od nich tryb życia, praca, lub choćby upodobania kulinarne! Czyli będzie to solidny kotlet schabowy, tyle że musimy mieć plan na jego zrobienie, bowiem będzie on marynowany w musztardzie przez całą noc. Ale to jedyne co trzeba zrobić z wyprzedzeniem. Zatem nawet odporny na kulinarne eksperymenty "drwal", przyrządzi go sobie bez trudu. Dzięki takiemu przygotowaniu uzyskamy lekko pikantny smak, a samo mięso będzie wyjątkowo kruche! Zatem wszystkich potrzebujących dobrego schabowego, zapraszam do zapoznania się ze szczegółami jego przyrządzenia udostępnionymi w załączonym linku. Smacznego!
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 99
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1377
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 355
To świetny pomysł na rodzinny obiad w greckim stylu. Ta prosta w przygotowan...
Odsłon: 192
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 99
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1377
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 355
To świetny pomysł na rodzinny obiad w greckim stylu. Ta prosta w przygotowan...
Odsłon: 192
Składniki
Mięso rozbijamy, z obu stron smarujemy musztardą. Zawijamy w folię spożywczą, odstawiamy na noc do lodówki. Na drugi dzień wyjmujemy kotlety z folii, obtaczamy w mące, rozkłóconym jajku z dodatkiem soli i pieprzu, następnie w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi dodatkami.