Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś do panierki kotletów schabowych proponuję dodać mączkę grzybową a uzyskamy całkiem nowy smak.
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 38
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 38
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Składniki
Kotlety lekko rozbić i oprószyć przyprawami. Odstawić na godzinę do lodówki . Bułkę tartą wymieszać z proszkiem grzybowym . Kotlety panierować w jajku i bułce z dodatkiem proszku grzybowego. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Podawać z ziemniakami i surówką.