Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny schabowy w panierce w ze słonych krakersów to świetna propozycja na obiad z ulubionymi dodatkami.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1812
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1812
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
Składniki
Schab kroimy w plasterki i rozbijamy. Przyprawy mieszamy ze sobą. Przyprawiamy rozbite mięso. Jajka rozkłóćmy. Doprawiamy solą. Krakersy rozkruszamy. Mieszamy z mąką. Panierujemy schabowe w jajku, następnie w krakersach. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy. Smażymy mięso z obu stron na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)