Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te kotlety zrobiłam gdy zostało mi trochę majonezu po zrobieniu surówki.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 127
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 127
Składniki
Mięso jeśli jest w kawałku kroimy na 0,5cm grubości kotlety a jeśli są już gotowe to tylko rozbijamy, następnie wbijamy jajka do miski i mieszamy z pozostałym majonezem, przyprawiamy a do drugiej miski lub talerzyka głębokiego wsypujemy bułkę tartą. Gotowe kotlety wkładamy na rozgrzany tłuszcz i smażymy na złoty kolor z obu stron. Kapustę siekamy, wrzucamy do miski, marchewkę ścieramy na tartce do jarzyn a pora kroimy w piórka wrzucamy do kapusty pekińskiej i przyprawiamy, dodajemy majonez i mieszamy. Ziemniaki obieramy i myjemy. Gotujemy podajemy z kotletami i surówką smacznego.