Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sznycle po bawarsku czyli kotlety schab-owe inaczej to super alternatywa dla tradycyjnych schabowych, wyróżniają się dodatkiem chrzanu i musztardy, smażone na maśle klarowanym smakują rewelacyjnie.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 54
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1545
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 57
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 54
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1545
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 57
Składniki
Schab opłukaj, osusz ręcznikiem papierowym i lekko rozbij. Chrzan dokładnie wymieszaj z musztardą, dodaj sól i pieprz. Każdy kawałek schabu natrzyj przygotowaną mieszanką. Następnie obtocz w mące, roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. Kotlety smaż na rozgrzanym maśle na małym ogniu na złoty kolor z obu stron. Podaj z ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką.