Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotlety rybne z ziemniakami i kaszą manną"
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 91
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13668
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 34
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 10
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 64
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 178
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 91
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13668
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 34
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 10
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 64
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 178
Składniki
Ziemniaki obierz, umyj, ugotuj. Odcedź, ostudź, utłucz. Ryby pokrój na kawałki. Włóż do wrzącej, osolonej wody. Gotuj 3-5 min min. Delikatnie wyjmij.
Por oczyść, posiekaj. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę. Ziemniaki włóż do miski, wsyp kaszę mannę, wbij jajko, dodaj ryby, oprósz solą i pieprzem. Dodaj śmietanę, por i czosnek, zamieszaj (masa nie powinna być gładka tylko z grudkami).
Z masy uformuj kotlety. Obtocz w bułce tartej. Usmaż na oleju.
<strong>Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 2, cena za porcję 2,80 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie