Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na wigilijnym stole, dla tych , którzy nie przepadają za ośćmi.
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 164
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 132
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 93
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 164
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 132
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 93
Składniki
Rybę najlepiej ugotować w posolonej wodzie z dodatkami, cebulą, czosnkiem, zielem, liściem i lubczykiem.
Ostudzoną rybę obiera się z ości i rozdrabnia widelcem. Można dać przyprawy podkreślające smak ryby. Czosnek w proszku, koperek, sól, używam chili a nie pieprzu- wtedy kotlety są szarawe wewnątrz. Jeszcze skórka cytrynowa z 1/3 szt dla aromatu. I jeszcze jajo i bułka tarta jak do tradycyjnych mielonych. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano.
Smacznego :)