Kotlety panierowane z kani

Kotlety panierowane z kani
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Najsmaczniejsze jakie mogą być!

Składniki

Przygotowanie

  1. W końcu znalazłam kanie. marzyłam o tej uczcie od dawna.

    Opanierowałam kapelusze w mące, zanurzyłam w rozkłóconym jaju i obtoczyłam w bułce tartej. Usmażyłam na rumiano i posypałam po wierzchu solą.

  2. Bez obaw, kanie trudno pomylić z trującym grzybem. Już pieczarka polna jest bardziej podobna do sromotnika.

    Smacznego :)

Komentarze do przepisu (24)

KulinarnaChwila 04 października 2019
Też chcę :)))
Maudie 04 października 2019
Od dziecka uwielbiam!!!!! :)
ErJot 04 października 2019
Uwielbiam kotlety bez mięsa:)))Chętnie z warzyw lub grzybów:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki