Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kotlety nadziewane parówkami"
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 167
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 904
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 167
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 904
Składniki
Parówki lub kiełbasę pokrój w cienkie plastry. Zetrzyj żółty ser. Schab umyj w całości i osusz. Pokrój go na cztery kotlety i w każdym z nich wykrój wąskim nożem kieszeń. Oprósz ją mieloną papryką, wyłóż plastrami parówek lub kiełbasy i tartym serem. Zepnij kotlety wykałaczką i oprósz przyprawą do grilla. Usmaż z obu stron na rozgrzanym oleju.
Umyj pomidory, przekrój na połowy. Posmaruj oliwą, posyp cukrem i posiekaną bazylią. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz ok. 5 min. Podaj polane sosem diabelskim jako dodatek do kotletów.Źródło: Świat kobiety