Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone nigdy się nie nudzą,można je przygotowywać na różne sposoby i każde wykonanie będzie smaczne. Polecam tak wykonane,są chrupiące,pachnące i przesmaczne:)
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1024
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1185
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12064
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1024
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1185
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12064
Składniki
Mięso zmielić.Pierś z kurczaka drobniutko pokroić. Pieczarki i cebule drobno pokroić i usmażyć na maśle,do całkowitego odparowania wody. Wystudzone dodać do mięs.Dodać jajka,musztardy,drobno posiekaną natkę,zioła i przyprawy,namoczoną i odciśniętą bułkę oraz bułkę tartą. Masę bardzo dokładnie wyrobić.Formować kotlety nawilżonymi wodą rękoma i obtaczać w tartej bułce.Smażyć na złoty kolor.
Smacznego życzę!