Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim domu lubiana potrawa szczególnie przez męską część rodziny :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 24
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 356
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 24
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 356
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
Do miski wrzucamy mięso , odciśniętą bułkę z wody i resztę składników prócz oleju i bułki tartej. Wyrabiamy mięso, do czasu aż wszystkie składniki się połączą. Formujemy kotlety lekko spłaszczone obtaczamy w bułce tartej i smażymy po kilka minut z każdej strony. Podajemy z ziemniakami posypanymi koperkiem i kapustą zasmażaną(przepis na moim profilu-polecam).